Hakkımızda

Beyaz yakalı olarak çalıştığım dönemlerde, un ve maya merakı hobi olarak başlamıştı.
O zamanlar “Pizza Teo” sadece bir fikir ve hayaldi.
Alınan eğitimler, adım adım hayalleri ileri taşımaya başladı.
Birbirinden güzel buğday türleri, un çeşitleri ve mayalar.
Çok kez İtalya’yı gezme bahanesiyle pizza yemeye gitmeler.
Napoli’de yemeye doyamamalar.
Tarihi mirasın kokusu, ustaların el lezzeti bizi büyüledi.
Pizza Teo artık projeye dönüşmüş şekillenmeye başlamıştı.
Tesadüfen gidilen pizza workshop ve yine tesadüfen tanışılan şefler, projeyi profesyonel bir seviyeye taşıdı.

Uzun süre yer aradık, bu arada konsept ortaya çıktı, menüler üzerinde çalışıldı, denemeler yapıldı, tedarik zinciri oluşturuldu…

Sonunda fırınımız sığsın yeter dedik.

1 Eylül 2020'de iyi un, kaliteli malzeme, profesyonel deneyim, doğru teknik; Pizza Teo’nun fırınında "Napoliten Pizzalara" dönüşmeye başladı.

İki yıl sonra, aynı heyecanla ikinci dükkanımızı açtık. Pizza Teo'nun pizzalarını daha çok lezzetseverle buluşturmak, "Napoliten Pizza" farkındalığını daha da yaymak ve müşterilerimizi daha iyi ağırlayabilmek için...

Peynirlerimiz Napoli Antica'dan günlük olarak, şarküteri ürünlerimiz Fümeci’den, ve Kuka Çiftlik'ten, sızma zeytinyağımız soğuk sıkım erken hasat Burhaniye yerel üreticilerden ve ilk elden, mantar ve sebzeler yerel tedarikçilerden; özenle seçilerek Pizza Teo’nun mutfağına gelmektedir.

Afiyetler olsun.